Τίτλος : Public Projects Pre Sales Specialist(PPS722)
Περιοχή : ΑΘΗΝΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τελευταία Ενημέρωση : 1/8/2022 2:20:00 μμ

Στην Κωτσόβολος, μέλος του διεθνούς ομίλου Currys, πιστεύουμε σε όλα όσα έχεις να προσφέρεις. Γι’ αυτό εδώ, θα βρεις μία εταιρεία που εστιάζει στην τεχνολογία και την καινοτομία, αλλά πρώτα απ’ όλα πιστεύει και επιδιώκει τη συνεχή εξέλιξη των 3.000 ανθρώπων της. Τα νούμερά μας; 91 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα και περισσότερες από 50.000 ώρες εκπαίδευσης τον χρόνο, αφιερωμένες στους ανθρώπους μας. Ο στόχος μας; Να σχεδιάζουμε το αύριο και να φέρνουμε, πρώτοι, νέες τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή όλων μας καλύτερη.

 

Σκοπός της θέσης

Ο Public Projects Pre-Sales Specialist θα κληθεί να διαχειριστεί σε όρους κατανόησης των προδιαγραφών των προϊόντων/υπηρεσιών που θα προσφερθούν σε διάφορους διαγωνισμούς προμηθειών του δημοσίου τομέα αλλά και τις ανάγκες της εταιρείας σε όρους ανεύρεσης και σύναψης συνεργασίας με τους κατάλληλους προμηθευτές για το σκοπό αυτό.  Επίσης, θα πρέπει να διαχειρίζεται ένα αυξανόμενο σε όγκο χαρτοφυλάκιο έργων που θα αφορούν σε ανάληψη έργων δημοσίου ή/και σε χρηματοδοτήσεις πελατών από τον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τις αξίες και τους κανόνες που ορίζει η εταιρεία.

 

Κύριες Αρμοδιότητες θέσης

 

Τι αναζητούμε;

 

Τι προσφέρουμε;

 

Στην Κωτσόβολος, δεσμευόμαστε να αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα, να ενδυναμώνουμε τη μοναδικότητα και να αποτρέπουμε τις διακρίσεις. Και κάνουμε αυτή τη δέσμευση, πράξη, ως μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της διαφορετικότητας στο ελληνικό επιχειρείν. Γιατί η ομάδα μας δεν κοιτάζει Φύλο, Ηλικία, Φυλή/Χρώμα, Αναπηρία/Χρόνια πάθηση, Εθνότητα/Καταγωγή, Σεξουαλικό προσανατολισμό, Θρησκεία.


Αποστολή Βιογραφικού